Informatie over logo-, druk-, borduurmateriaal

Aanleveren van digitale documenten voor druk- en borduurwerk.

Informatie over goed bruikbare bestanden ter voorbereiding van druk- en borduurwerk. Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of PDF. documenten zijn vaak voorkomende bestanden. Echter wel in een hoge resolutie van minimaal 300DPI kwaliteit. Voor een juiste reproductie zijn ook de Pantone kleuren van het logo van belang. Geef daarom bij digitale bestanden ook de PMS (Pantone) code(s) van de kleur(en) van het logo op. Met die gegevens wordt een digitale proef opgemaakt welke vooraf ter controle aan u wordt verstrekt. Als productie materiaal echter niet compleet wordt aangeleverd, berekenen sommige leveranciers soms extra instelkosten. Uiteraard stellen wij u daarvan vooraf op de hoogte. Na uw akkoord op de digitale proef wordt deze daarna als leidraad voor de productie gebruikt. Uw logo(‘s) en begeleidende informatie levert u het beste aan via info@blubsocial.nl. U kunt ook bellen naar 033 433 78 30 voor alle informatie.

Bestelhoeveelheden

Aantallen te bestellen golfballen en accessoires e.a.

Golfbal fabrikanten bedrukken normaal gesproken golfballen vanaf minimaal 144 of 180 stuks. Voor golfaccessoires, golfkleding en business gifts gelden de bij de artikelen opgegeven besteleenheden. Gaat het om kleinere aantallen, neem daarvoor maar contact met ons op, dan gaan wij na wat de mogelijkheden zijn. Voor informatie daarover bel naar 033 433 78 30 of mail naar info@blubsocial.nl.

Levertijden

Levertijden.

De levertijd voor golfballen met een logo is afhankelijk van het merk, maar normaal tussen 7 tot 15 dagen. Weliswaar vanaf uw akkoord op de vooraf geleverde digitale drukproef. Echter voor golf-gifts gelden per artikel andere levertijden. In de meeste gevallen is de levertijd tussen de 2 tot 3 weken. Echter nadat uw akkoord op de drukwerk proef of op de borduurkaart is gegeven. Een spoed opdracht is ook mogelijk, maar bel daarvoor naar 033 433 78 30 of mail naar info@blubsocial.nl. Wij kunnen dan nagaan welke levertijd mogelijk is.

Hoe plaats ik een bestelling?

Bestelling opgeven.

Een bestelling kan worden opgegeven via de website. Maar ook via info@blubsocial.nl of 033 433 78 30 kan een bestelling worden opgegeven. Bij de opgave van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Betaalcondities

Voor betalingen van bestellingen geldt normaal dat het factuurbedrag binnen 21 dagen na opgave van de order op onze bankrekening is bijgeschreven. Voor betalingen via Paypal, neem dan S.v.p. contact met ons op via 033-4337830 of via info@blubsocial.nl. Voor custom made artikelen geproduceerd in China gelden andere voorwaarden. Informeer bij ons naar informatie. Alle prijzen op de site zijn verder in Euro, maar exclusief 21% BTW. en de verzend kosten.

Verzending

Alle prijzen op deze website zijn exclusief verzend kosten. Voor alle opdrachten geldt levering af magazijn naar één adres in Nederland, met uitzondering van de verzending naar de  wadden eilanden. Verzendkosten zijn op aanvraag en worden apart opgegeven in de offerte.

Over ons

Heeft u vragen over producten of informatie over of op de site, laat u ons die S.v.p. weten via 033-433 78 30 of via E-mail: info@blubsocial.nl.