Golftassen geborduurd met één logo of custom made met meerdere geborduurde logo's .

Een golfmerk of een custom made golftas?

golftassen voorzien van logo of naam

golftassen voorzien van logo of naam hebben een bijzondere uitstraling. Daarnaast worden golftassen voorzien van logo of naam bij een clubhuis minder snel verwisseld. Gepersonaliseerde golftassen zijn verder ook minder interessant voor diefstal. Daarom voeren golffabrikanten zoals Titleist, Callaway Golf of Wilson één of meerdere golftassen waarop een logo of persoonsnaam kan worden geborduurd. De borduur wordt dan meestal op de flap van de schoenentas geborduurd. Echter zijn op de golftassen van merkfabrikanten ook altijd meerdere logo’s van het merk op de diverse vakken geborduurd. En zijn die tassen onder andere maar in enkele standaard kleuren verkrijgbaar.

Leveranciers van golftassen met een borduur mogelijkheid.

TitleistCallaway en Wilson zijn bijvoorbeeld leveranciers van golftassen waarop één logo kan worden geborduurd. Voor een golf-event of relatiegeschenk kunt u natuurlijk kiezen uit vele golfartikelen voorzien van één of meerdere logo’s. Golfparaplu’sgolfhandschoenen en bagtags zijn voorbeelden. Maar golftassen voorzien van meerdere logo’s, een persoonsnaam, een landenvlag en een URL adres zijn onderscheidend. Daarmee is een gepersonaliseerde golftas een fantastisch “visitekaartje” elke ronde weer.

Custom made golftassen

De specialisatie van Allgolf ligt voornamelijk  op huisstijl of gepersonaliseerde golf-gifts. Daarom voert Allgolf ook een programma custom made golftassen. Custom made golftassen onderscheiden zich van elke andere golftas. Een op maat gemaakte golftas kan namelijk in verschillende kleuren worden ontworpen. Verder zijn er tien posities beschikbaar waarop een logo, ontwerp of tekst kan worden geborduurd. Echter ook de belijning kan in elke kleur worden geleverd. Door middel van extra opties is een golftas waterdicht of met een 14 silent divider top te bestellen. Als gevolg van alle mogelijkheden is een custom made golftas uitgevoerd in een huisstijl, bijzonder. Verder is een custom made golftas ook per stuk te bestellen! Bestel daarom nú een custom made golftas en presenteer uw bedrijf op een unieke wijze, elke ronde weer.

Klik op het merk van uw keuze.

Een artikel nog niet gevonden?

mail ons: info@blubsocial.nl of bel ons op 033-4337830.
Door onze jaren lange ervaring kunnen wij altijd een
passend relatiegeschenk aan u leveren.