Klik op het merk van uw keuze.

Een golfparaplu met één logo of handgemaakt?

Vented stormbestendige golf paraplu

Custom made of standaard?

Golfparaplu’s custom made of standaard.

Golfparaplu’s zijn er in vele uitvoeringen. Zowel in custom made of in een standaard uitvoering. De custom made of ook wel maatwerk golfparaplu is de paraplu welke volledig vanaf een ontwerp wordt geproduceerd. Terwijl de standaard paraplu of ook wel kant en klare paraplu al is geproduceerd. Daarom op deze pagina meer informatie over de verschillen tussen custom made en standaard golfparaplu’s.

Onbegrensde mogelijkheden van een paraplu op maat.

Golf paraplu’s custom made

Golfparaplu’s in custom made uitvoering bieden veel mogelijkheden om volgens een ontwerp te te produceren. Een keuze uit meerdere kleuren doek bijvoorbeeld. Het doek, het frame en handvat in eenzelfde Pantone kleur. Een 2e doek (eventueel in een tegengestelde kleur) aan de binnenzijde van de paraplu. Geen nylon doek, maar een speciaal sterk, strak gespannen en scheurvrij zijde paraplu doek. Om de paraplu op te bergen is er ook een fraaie hoes beschikbaar. Uiteraard voorzien van een logo of ontwerp. Dan zijn er ook nog zo’n twintigtal opties beschikbaar om de paraplu te verfraaien. Dat zijn onder andere logo’s op het frame, handvat of op het sluitbandje. Gedrukt of geborduurd. Of een gravure op de chromen ring boven het handvat. Maar bijvoorbeeld ook gekleurde linten over de naden of langs de rand van het parapludoek.

Productie.

De productie van een custom made paraplu gebeurt in China. Vandaar dat de levertijd mede afhankelijk van de transport keuze tussen de 6-12 weken duurt. Weliswaar vanaf het akkoord op de fysieke proef. Voor een juiste uitvoering van de paraplu wordt vooraf namelijk altijd een sample gemaakt ter controle.

Standaard Paraplu's

Standaard golfparaplu’s

Standaard golfparaplu’s zijn er ook in veel uitvoeringen. En liggen vele kleuren op voorraad. Echter is op een standaard paraplu’s slechts één logo per paneel te drukken. Het maximale drukbereik per paneel is ongeveer 25 cm breed. Maar over de naden van de panelen heen drukken voor een groter ontwerp is echter niet mogelijk. Ook is op het frame of sluitbandje geen extra logo of borduur of zijn andere speciale opties niet mogelijk. En verder is men afhankelijk van beschikbare kleuren. Door de beperkte drukwerk mogelijkheden kunnen standaard paraplu’s in Nederland worden bedrukt. Daardoor zijn standaard paraplu’s wel snel te leveren. Een productie met een opdruk neemt ongeveer 2 weken in beslag. Gerekend vanaf het akkoord op de digitale proef welke vooraf wordt geleverd.

Welke Standaard paraplu’s zijn er onder andere.

Merken zoals Titleist, Callaway, Srixon, Wilson, Falcone, Falconetti en Fare voeren golfparaplu’s in hun programma’s. De keuze voor custom made of standaard paraplu’s is onder andere afhankelijk van twee belangrijke vragen. Ten eerste hoe snel de paraplu’s moeten worden geleverd. Ten tweede hoe de paraplu’s moeten worden bedrukt.

Voor meer informatie? Bel 033 43 78 30 of mail naar info@blubsocial.nl.

Nog geen artikel gevonden?

mail ons: info@blubsocial.nl of bel ons op 033-4337830.
Door onze jaren lange ervaring kunnen wij altijd een
passend relatiegeschenk aan u leveren.