Golfbal merken.

Golfballen bedrukken.

Golfballen bedrukken met golfballen van

Bedrukken van golfballen?

Dit zijn de mogelijkheden.
  • drukoppervlak

    Vormen van logo weergave

  • 1 logo

  • 2 logo's

  • Logo en tekst

Golfballen bestellen?

Allgolf levert bedrukte golfballen van de volgende merken. Titleist golfballen. Callaway golfballen. Pinnacle golfballen. Wilson golfballen. Srixon golfballen. Bridgestone golfballen. De golfballen laat Allgolf  bij de betreffende fabrikant van de golfballen bedrukken. De drukkerijen van de grote golfbalfabrikanten drukken jaarlijks miljoenen golfballen. Zij maken gebruik van industriële inkten en State of Art machine parken. Door het gebruik van de industriële inkten leveren zij het beste drukwerk en waardoor de logo’s het langst zichtbaar blijven. Verder gelden voor bedrukte golfballen minimale besteleenheden. Voor populaire ballen is dat in doorsnee 180 stuks (12 verpakkingen van 15 golfballen). Maar voor de duurdere typen is dat 144 stuks (12 dozen met 12 golfballen). Na het bedrukken worden de golfballen in 4 doosjes met 3 golfballen verpakt en daarna in één overdoos van 12 stuks.

golfballen bedrukken logoproef digitale proef

Digitale drukproef golfballen bedrukken

Vooraf aan het bedrukken van golfballen, levert de betreffende fabrikant eerst een gratis digitale drukproef. Daarin wordt de afbeelding op formaat, maar ook vergroot afgebeeld. Verder ook de gebruikte Pantone codes. Op de proef kan dan niet alleen het logo, maar ook de spelling van een tekst worden gecontroleerd. Maar om een digtale proef op te maken zijn echter bruikbare bestanden nodig. Dat zijn onder andere Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of PDF. documenten. Echter wel minimaal in een 300DPI kwaliteit. Voor de juiste weergave van de kleuren zijn ook de Pantone kleuren gewenst. Nadat de digitale proef door de klant is goedgekeurd, worden de golfballen pas gedrukt.

Meer informatie over bedrukken van golfballen

Levertijd golfballen bedrukken

Golfballen bedrukken duurt, afhankelijk van het merk, in doorsnee tussen de 7 tot 15 dagen. Echter wel vanaf het moment dat u akkoord op de digitale proef heeft gegeven. Verder zijn spoed orders ook mogelijk en die kunnen normaal gesproken binnen 5 werkdagen worden geleverd. Omdat snelheid voor en spoedorder belangrijk is belt u nú met 033 433 78 30. 

De bezorging van bestellingen worden uitgevoerd door TNT Express, maar in voorkomende gevallen door Post.nl, DPD of UPS en zijn te traceren via het betreffende track en trace systeem.

Allgolf voor one stop shopping.

Allgolf levert niet alleen bedrukte golfballen maar ook golfhanddoeken. Golfcaps. Pitchforken. Schoenentassen. Golftees en markers. Golfhandschoenen en –tassen enz.. Golfballen bedrukken met één logo, beeldmerk op één kant of bijvoorbeeld met twee logo’s of teksten op twee kanten. Maar er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden om golfballen te bedrukken met drie logo’s! Lees meer. TIP! Handig om via een extra opdruk een internetadres of een extra logo te plaatsen. Net als de eerste opdruk wordt ook een extra bedrukking in meer kleuren gedrukt.

Informatie.

Voor andere artikelen zijn ook diverse opvallende borduur en print mogelijkheden beschikbaar. Voor een goede presentatie van een bedrijf, vereniging of merk verzorgt Allgolf de producten, uiteraard bedrukt of geborduurd met de juiste logo’s of ontwerpen.