Golf kleding met één of meerdere logo's?

Golf kleding

Golf kleding levert Allgof en personaliseert dat ook. Bijvoorbeeld voor golfteams of bedrijfsdagen. Poloshirts van A-merken zoals Titleist, Footjoy, Callaway, Wilson en de lamswollen polo’s en pullovers van het schotse Ryder Cup merk Lyle & Scott. Maar natuurlijk ook caps, golfhanschoenen en regenkleding. Uw eigen merk, in voldoende aantallen, geen probleem.

 

 

cenb-logo

UNIFORME PRESENTATIE

Voor de aankleding van een golfteam of als een promotioneel geschenk, wij leveren een uitgebreid programma golfkleding. Te borduren of bedrukken met één of meer logo’s!

Naast de kleine selectie op deze pagina kunnen wij de complete collecties van getoonde merken leveren. Voor elk budget is er altijd een passende oplossing. Vraag naar de mogelijkheden.

EIGEN MERK KLEDING?

Eigen merk kleding verzorgt Allgolf uiteraard ook. Kleding in eigen bedrijfsindentiteit of voor een bepaald merk. Polo’s, caps, technische golfkleding? Voor meer informatie, bel ons op 033-4337830 of mail naar info@blubsocial.nl. en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

LEVERTIJDEN GOLFKLEDING

De levertijden kunnen per merk verschillen. Geef bij uw aanvraag s.v.p. de gewenste datum aan, zodat wij u een nauwsluitende planning kunnen meegeven.

Uw artikel nog niet gevonden?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd een passend relatiegeschenk aan u leveren.
mail naar: info@blubsocial.nl of bel 033-433 78 30.